Trabzonspor'da kombine satışlarında belirlenen 25 bin hedefe ulaşıldı. Trabzonspor Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan, bir hafta önce ortaya koydukları hedefi gerçekleştirdiklerini duyurdu.
Taraftarların kulübe olan bağlılığını bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Doğan, elde edilen rakamın kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
"Büyük Trabzonspor taraftarı yine taşın altına elini koymuş, kulübüne olan inancını ve bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Tüm taraftarlarımıza kulübümüz adına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Artık yeni hedefin belirleyicisi sizlersiniz. Çünkü biliyoruz ki Trabzonspor taraftarının olduğu yerde hiçbir hedef son değildir. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından kulübümüze destek veren, bu armayla yaşayan, sevinen, üzülen ve bizimle birlikte yürüyen herkese minnettarım"
Yeni sezonda uzun ve zorlu bir yolculuğa hazırlandıklarını belirten Doğan, bu süreçte en büyük güçlerinin taraftarlar olacağını kaydetti.
"Bu yolculuktaki en büyük gücümüz yine sizsiniz. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük Trabzonspor taraftarının bu sezon da üzerine düşenin fazlasını yapacağına, hem Türkiye'de hem Avrupa'da tribündeki gücüyle göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyorum. 25 bin kez teşekkürler. Şimdi sıra bu büyük birlikteliği sahaya taşımakta. Omuz omuza, hep birlikte yeni zaferlere."




