Haber Merkezi - Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final için sahaya çıkacak olan Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor'un sahasına konuk oluyor. Siyah beyazlılar, kupanın son 16 turunda uzun süreli sakatlığı bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic yine bu maçta da yer alamayacak. Trabzonspor maçının ardından sakatlanan Jonas Svensson ve tedavileri süren Omar Colley, Salih Uçan ile Vincent Aboubakar da forma giyemeyecek futbolcular arasında bulunuyor.

Kartalın yeni transferi Joe Worrall ise, kmaç kadrosunda yer alan isimler arasında. Süper Lig'de Fernando Santos'un ekibi, Kupanın 5. turunda TFF 1. Lig lideri Eyüpspor'u 4-0 skorla eleyen Beşiktaş, 3 maç aradan sonra Trabzonspor karşısında kazanan taraf olmuştu. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak olan maç, bugün saat 20.45'te başlayacak. Tek maç üzerinden oynanacak maçın hakemi ise, Ümit Öztürk olacak.

Antalyaspor Beşiktaş

Trabzonspor, Ruzomberok ile yapacağı rövanş maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, Ruzomberok ile yapacağı rövanş maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş'ın sahaya süreceği muhtemel 11'i ise, şu şekilde:

MERT
ONUR-NECİP-ZAYNUTDINOV-EMRECAN
AMARTEY-GEDSON
GHEZZAL-RASHICA-REBIC
SEMİH

Editör: Deniz Ali Tatar