Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 17 Mart günü Trabzon'da gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylar yaşanmıştı. Yaşananlarda parmağı olduğu tespit edilen 5 Trabzonspor taraftarı ise tutuklanmıştı. Yeni gelişmeye göre, 5 taraftardan M. H. K için tahliye kararı verildi.

Turuklu taraftarların avukatları, Trabzon 4’üncü Asliye Ceza Hakimliği nezdinde tutuklama kararına itirazda bulunmuşlardı. Müvekkillerinin, Fenerbahçeli futbolcularca darbedildiğini ve olayın mağduru olduklarını belirten avukatlar, hakimliğe sundukları itirazlarında; bahse konu suçun hapis cezası karşılığı olmadığı, bu nedenle verilen tutuklama kararının da orantısız olduğunu belirtmişti.Hakim, itirazın reddi ve 5 taraftarın mevcut tutukluluk halinin devamına karar verdi.

MÜSİAD önünde İsrail protestosu: Ellerindeki kanı hamasetle temizleyemeyecekler MÜSİAD önünde İsrail protestosu: Ellerindeki kanı hamasetle temizleyemeyecekler

Ancak Tutuklulardan M. H. Küçükalioğlu’nun avukatı, yeniden itirazda bulundu. Sağlık sorunları gerekçesiyle yapılan itirazı değerlendiren mahkeme, Küçükalioğlu’nun tahliye olmasına karar verdi.

Editör: Haber Merkezi