Netanyahu: Hamas teslim olursa saldırılar biter Netanyahu: Hamas teslim olursa saldırılar biter

Haber Merkezi - Bundesliga takımı Bayer Leverkusen'de adı başka bir takıma transfer söylentileriyle anılmaya başlayan Xabi Alonso, kararını verdi. Alonso, önümüzdeki sezon da Bayer Leverkusen'de kalacağını açıkladı.

Kararını sabah saatlerinde önce oyuncularına açıklayan Xabi Alonso, basın toplantısında konuştu. Alonso şunları söyledi:

"Leverkusen'de bulunduğum zaman boyunca hakkımda bir çok spekülasyon ortaya atıldı. Bu süreçte birçok zor maç oynadık. Milli maç arasında geleceğimle ilgili düşünmek için zamanım oldu. Gelecek sezon da Leverkusen'de kalmaya karar verdim. Kararımı alırken birçok parametreyi hesapladım ve Leverkusen'de devam etmenin benim için doğru karar olduğu sonucuna vardım. Kulüpteki tüm çalışanlar bana saygı duyuyor. Genç bir teknik adamım ve doğru yerde işime devam etmek istiyorum. İsmimin güçlü bağım olduğu kulüplerle anılmasını doğal karşılıyorum. Fakat şu aşamada onlar hakkında konuşmamın doğru olmadığını düşünüyorum. Genç olduğum için geleceğin neler getireceğini zaman gösterecek. İlk tam sezonumda kulüple, oyuncularla büyümek istiyorum. Leverkusen ile hedeflerimize ulaşmamız için yoğun bir şekilde çalışmamız gerekiyor."

Alonso'nun ismi, eskiden  futbolcusu olduğu Bayern Münih ve Liverpool ile anılmaya başlamıştı. Bundesliga'da bu sezon namağlup yoluna devam eden Bayer Leverkusen, 26'ncı haftası geride kalan ligde en yakın rakibi Bayern Münih'in 10 puan önünde lider olarak yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi