Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Gültepe ve heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Gültepe ve heyetini kabul etti

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, uluslararası alanda prestijli ödül organizasyonlarından biri olan Stevie Awards'ta, "Best Use of Customer Insight (Müşteri İçgörüsünün En İyi Kullanımı)" kategorisinde altın ödül kazandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi, altın ödül aldığı kategoride, müşterilerin tüm kanallardan geri bildirimlerini toplama, bu içgörüleri analiz edip iş stratejilerinde kullanarak müşteri deneyiminde fark yaratmasıyla dikkati çekti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, banka olarak, müşterilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamaya çalıştıklarını belirterek, teknolojiyi ve yenilikçi çözümleri kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye odaklandıklarını aktardı.

Müşterilerimizin geri bildirimlerini dikkatle değerlendirdiklerini ve iş stratejilerini içgörüler etrafında şekillendirdiklerini kaydeden Doğan, "Müşteri odaklı yaklaşımımız ve kaliteli hizmet anlayışımız, işimizin temel taşı. Uluslararası alanda, Best Use of Customer Insight kategorisinde kazandığımız bu ödül, tüm karar mekanizmalarımızda müşteri içgörülerini merkeze koyduğumuzun ve müşterilerimize en iyi deneyimi sunma konusundaki kararlılık ve çabamızın bir karşılığı.

Başarılarımızın böyle prestijli ödüllerle desteklenmesi bizi daha iyi projeleri hayata geçirmek için motive ediyor. Bu motivasyonla önümüzdeki dönemde de var gücümüzle çalışmaya ve müşterilerimizi sınırsız bankacılık anlayışımızla buluşturmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa