Haber Merkezi - Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, yaklaşık 4 sezondur kapalı gişe sahnelediği “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli gösterisiyle Ülker Sports Arena’da sahneye çıktı. Seyirci rekoru kıracağını söyleyen Sakallıoğlu, dediğini yaptı ve rekor kırdı. Aynı anda ilk kez böyle bir kalabağın karşısına çıkan Sakallıoğlu, böylece en büyük hayallerinden birini daha gerçekleştirdi.

Yasemin Sakallıoğlu-2

Kosova’daki Sunny Hill Müzik Festivali'ne ilk gece 25 bin kişi katıldı Kosova’daki Sunny Hill Müzik Festivali'ne ilk gece 25 bin kişi katıldı

Gösterisine 35 kadın dansçı ile alevler içerisinde başlayan Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena’da unutulmaz bir şov gerçekleştirdi. BKM Organizasyonu ile Ülker Sports Arena’daki ilk stand-up gösterisini sergileyen Sakallıoğlu’nun gösterisinin öncesinde seyirciler, kapıda uzun bir kuyruk oluşturdu. Seyircilerine kahkaha şöleni yaşatan Sakallıoğlu, hazırladığı sürprizlerle de şaşırttı. Şovunda ve sosyal medyasında sık sık bahsettiği ve üzerinden espriler hazırladığı ailesi de Sakallıoğlu’nu, sahnede ilk kez izledi. Gösteri boyunca seyircilerin kahkahaları arenada yankılandı. Gösteri bitiminde ise Sakallıoğlu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Editör: Haber Merkezi