Yayınladığı komik videolarla adını duyurmasının ardından Jet Sosyete, Zengo ve Mutluyuz gibi projelerle izleyicinimn karşısına çıkan komedyen Yasemin Sakallıoğlu, 36. yaşına girdi. Eşi ve sevdikleriyle kutlama yapan Sakallıoğlu'nun doğum günü pastası ise olay oldu. Pastası eleştiri yağmuruna tutulan Sakallıoğlu, konu hakkında açıklama yaptı.

Sharon Stone'dan 'Kurtlar Vadisi' itirafı Sharon Stone'dan 'Kurtlar Vadisi' itirafı

Sakallıoğlu, "Merhaba bu kalan pastamın bizim mutfaktaki hali… Açık yeşil üzerinde neon pembesi yıldız var. Yeşil ve neon pembesi rengini çok severim, eşim de beni kendimi 'star' gibi hissedeyim diye beni 'pembe starım' diye sever. Sağ olsunlar, doğum günümde eşim ve arkadaşlarım bana böyle bir pasta yaptırmışlar. Ama dün akşamdan beri ne doğduğum günden bir şey anladım ne de pastadan. Sayenizde 36 yaşına yanlış anlaşılarak girdim. Umarım girdiğim gibi devam etmez" dedi.

164507922 Dogum Gunu Pastasi Hic Begenilmeyen Yasemin 172612312167M

Ardından eğlenceli bir video yayınlayan Sakallıoğlu, "Demek ki bana glutensiz yaramıyor. Bunu da mesaj olarak algılıyorum. Yeni yaşıma bomba gibi girdim. Patlıyor valla yeni yaşım" dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar