Haber Merkezi Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, parti genel merkezindeki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin derdi bugün seçim değil, geçimdir. Hükümetimizden bütün dikkati ekonomideki sorun başlıklarına yönlendirmesini bekliyoruz" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına itirazların hala sürdüğünü hatıratan Kılıç, Yüksek Seçim Kurulu'ndan (YSK) itirazları, hukuki normlara uygun olarak kamu vicdanını rahatlatacak şekilde kararlara bağlamasını beklediklerini vurguladı. 

Öte yandan, seçimlerin ardından yeni bir erken seçim tartışmalarının başlamasına ilişkin konuşan Kılıç, partisinin bu konuda net duruş sergilediğine değindi. 

Bir gazetecinin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin yeni anayasa çağrısına ilişkin sorusunu da yanıtlayan Kılıç, şöyle konuştu: 

Gaziantep'te Mesleki Eğitim ve İstihdam Günleri düzenlenecek Gaziantep'te Mesleki Eğitim ve İstihdam Günleri düzenlenecek

"Yeniden Refah Partisi yeni anayasa çağrılarına kapı olarak da kafa olarak da açıktır. Bir teklif olursa bu teklifi değerlendirmeye de açık olduğumuzu daha önce beyan ettik. AK Parti, MHP ya da CHP grubundan veya TBMM'de temsil edilen herhangi bir siyasi parti grubundan bir Anayasa değişikliği teklifi hazırlanacak olursa bunu değerlendirmeye açığız."

Editör: Haber Merkezi