Haber Merkezi - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen , 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyunu eşi Seyhan Büyükerşen ile kullandı. Oy kullanımının ardından açıklama yapan Büyükerşen,  "Atatürk'ün çizdiği yoldan sapmanın sonuçlarını gördük. İnşallah bundan sonraki siyasetçilerimiz Atatürk ilkelerinden ve Atatürk'ün çizmiş olduğu yoldan sapmazlar" dedi. 

“Demokrasinin gereğince oyumuzu kullandık" diyen Büyükerşen, tüm hemşehrilerini sandığa davet etti. Öte yandan, tek adam rejiminin sefalet ve geçim sıkıntısı getirdiğine işaret eden Büyükerşen, şöyle konuştu: 

Dikili Belediye Başkanı yangına ilişkin açıklama yaptı Dikili Belediye Başkanı yangına ilişkin açıklama yaptı

"Türkiye'de Cumhuriyetimizin kuruluşu ve Atatürk ilkeleri bir tarafa atıldı. Ve Atatürk'ün çizdiği yoldan sapmanın sonuçlarını gördük. İnşallah bundan sonraki siyasetçilerimiz Atatürk ilkelerinden ve Atatürk'ün çizmiş olduğu yoldan sapmazlar. Türkiye Ortadoğu'da içinde bulunduğumuz ateş çemberinden kendisini güvenlik içerisinde sıyırıp tekrar eski günlerine Atatürk'ün sağlam ilkelerine sağlam yolunda ilerlemeye devam eder diye düşünüyorum. Türkiye açısından bir dönüm noktasıdır bu seçimler. İnşallah temennimiz Türkiye Cumhuriyet'in kurulduğu yıllardaki parlak günlerine tekrar ulaşır kısa zamanda." 

Editör: Haber Merkezi