Tekirdağ Haberleri – 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Tekirdağ’da düzenlenen Zafer Kupası Yelken Yarışları, renkli görüntülere sahne oluyor.
130 Sporcu Yarışıyor
Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü’nün organize ettiği yarışlara, Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerden sporcular katılıyor. Marmara Denizi açıklarında startı verilen yarışlarda sporcular ILCA 4, ILCA 6 ve optimist kategorilerindemücadele ediyor.
Tekirdağ Yelken Kulübü Antrenörü Berk Uzel, organizasyona büyük ilgi gösterildiğini belirterek, sporcuların dereceye girmek için kıyasıya rekabet ettiğini ifade etti.
Zafer Bayramı’na Yakışan Organizasyon
Yarışların, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna ayrı bir renk kattığını söyleyen Uzel, Tekirdağ’ın böylesine prestijli bir organizasyona ev sahipliği yapmasından gurur duyduklarını kaydetti.
Zafer Kupası Yelken Yarışları, bugün düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. Dereceye giren sporculara kupaları ve madalyaları takdim edilecek.




