"Dünya Tatlısı", "Kıyamam" ve "Basit Numaralar" gibi hit şarkılarıyla hafızalara kazınan usta sanatçı Zerrin Özer, uzun süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle içine kapandığı dönemden sonra ilk kez görüntülendi. Lösemi ile mücadele eden meslektaşı Cansever için düzenlenen yardım gecesine katılan 68 yaşındaki Özer, gece boyunca yaşadığı zorluklar ve sağlık durumuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Zerrin Özer hastalığını açıkladı:

Damar tıkanıklığı dengesini bozdu

Geceye tekerlekli sandalye desteği ve yakınlarının yardımıyla katılan Zerrin Özer’in, sahnede şarkılarını oturarak seslendirmesi dikkat çekti. Yaşadığı denge kaybının kaynağını açıklayan sanatçı, beyincik bölgesinde ciddi damar tıkanıklıkları olduğunu belirtti. Özer, tıbbi durumunu şu sözlerle özetledi:

"Beyincikte iki tane damar var; biri yüzde 70, diğeri yüzde 30 tıkalı. Bu durum dengemi çok etkiledi, maalesef artık tek başıma yürüyemiyorum."

"Dünyadan bir haberim"

Geçtiğimiz yıl geçirdiği omurilik ameliyatının ardından yaşadığı kaygı bozukluğu nedeniyle bir süre Darülaceze’de tedavi gören usta isim, şimdilerde zamanının büyük bir kısmını evinde geçirdiğini söyledi. Sosyal izolasyona çekildiğini ifade eden Özer, hayatının yeni rutinini "Ben sürekli evimdeyim, dışarı çıkmıyorum. Dünyadan bir haberim" sözleriyle özetledi.

Cem Yılmaz 'GORA 4 GORA' ile geri dönüyor
Cem Yılmaz 'GORA 4 GORA' ile geri dönüyor
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Kağan Karacehennem