Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşanan trafik kazasında, babaannesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 10 yaşındaki Ö.A.D. motosikletin çarpmasıyla yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Karadeniz Ereğli trafik kazası Müftü Mahallesi’nde meydana geldi
Karadeniz Ereğli kaza haberi, ilçenin Müftü Mahallesi Meydanbaşı mevkisinden geldi. Edinilen bilgiye göre 10 yaşındaki Ö.A.D., babaannesiyle birlikte yolun karşısına geçmek istediği sırada H.G. idaresindeki 67 AEY 450 plakalı motosikletin çarpması sonucu yaralandı.
Çarpmanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Ardından Ö.A.D., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Zonguldak kaza sonrası polis ekipleri bölgede inceleme yaptı
Zonguldak kaza haberine konu olan olayın ardından polis ekipleri, Müftü Mahallesi Meydanbaşı mevkisinde güvenlik önlemi aldı. Kazanın yaşandığı noktada inceleme yapılırken, motosiklet sürücüsü H.G. ve çevredeki görgü tanıklarının bilgisine başvurulduğu değerlendiriliyor.
Yaralı çocuğun sağlık durumuna ilişkin ilk bilgiler de aileyi ve çevredekileri rahatlattı. Hastaneye kaldırılan Ö.A.D.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Karadeniz Ereğli trafik kazası anının, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi.
Güvenlik kamerası kaydı kaza soruşturmasında değerlendirilecek
Motosiklet kazasıyla ilgili kamera görüntülerinin, olayın oluş şeklini netleştirmek için inceleneceği öğrenildi. Özellikle yaya geçişlerinin yoğun olduğu mahalle içi güzergâhlarda sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olması, benzer kazaların önlenmesi açısından önem taşıyor.
Polis ekiplerinin Karadeniz Ereğli kaza ile ilgili incelemesi sürüyor. Kazanın kesin nedeni, güvenlik kamerası görüntüleri ve yapılacak incelemenin ardından netleşecek.




