‘Kadınların Uçuşu’, 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’yle başlıyor ‘Kadınların Uçuşu’, 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’yle başlıyor

Haber Merkezi - Başkentin renkli ve lezzet dolu atmosferine yeni bir soluk getirme amacıyla yola çıkan Ankara Meze Festivali'ne geri sayım başladı. 28 Nisan'da Mövenpick Hotel'de düzenlenecek olan festival, binlerce ziyaretçiyi bir araya getirerek Türkiye'nin dört bir yanından gelen meze ustalarını ve lezzet tutkunlarını buluşturmayı hedefliyor.

Meze Fest

Zengin meze çeşitleriyle dolu bir şölen sunacak olan festivalin katılımcı firmaları, kendilerine özgü tarifleri ve yöresel lezzetleri deneyerek mezenin büyüleyici dünyasını keşfediyorlar. Gastronomi turizmini de canlandırmayı amaçlayan festival; başkentin sokaklarında yayılan mis gibi meze kokuları, şehre ayrı bir canlılık katıyor ve Ankara'yı meze severlerin buluşma noktası haline getirecek.  "Ankara Meze Festivali" 28 Nisan Pazar günü Mövenpick Hotel'de ziyaretçilerini bekliyor olacak. 

Editör: Haber Merkezi