ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile ilçe Belediye Başkanları, Etimesgut Belediyesi’nin 2016 bütçe yemeğinde bir araya geldiler. Konuklarını Eryaman Emekli Konağı’nda ağırlayan Başkan Demirel, ilçenin gelişimi ve belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’ni gezdirdi.

Ankara İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Enver Demirel'in daveti üzerine Etimesgut'ta bir araya geldiler. Başkan Demirel, konuklarını Eryaman Emekli Konağı’nda ağırladı. Başkan Demirel, Meclis üyelerine Etimesgut’un gelişimi ve belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Demirel, "2016 bütçe yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu tarz organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir" dedi.

GÖKTÜRK'E HAYRAN KALDIRLAR Başkan Demirel, samimi bir ortamda geçen ziyarette, Meclis üyelerine Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’ni gezdirdi. Tesisin bütün bölümlerini teker teker inceleyen ilçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerine, Başkan Demirel ayrıntılı bilgi verdi. Tesisi çok beğendiklerini belirten üyeler, gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Demirel’i tebrik ettiler.

Editör: TE Bilisim