ANKARA - Çankaya Belediyesi Engelsiz Dershane öğrencileri, gönüllü öğretmenleriyle buluştu. Ankara Üniversitesi Psikoloji gurubu öğrencilerinin organize ettiği buluşma, Ç’engel Kafe'de gerçekleştirildi.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi Engelsiz Dershane öğrencileri ve gönüllü öğretmenleri, Ç’engel Kafe’de buluştu. KPSS, YGS, LYS ve TEOG sınavlarında yüzde 80 başarı oranı ile oldukça önemli bir grafik çizen Çankaya Belediyesi Engelsiz Dershane'nin tüm eğitim kadrosu, üniversite öğrencisi gönüllü öğretmenlerden oluşuyor. Dershanenin öğrencileri ve gönüllü öğretmenleri düzenlenen bol şarkılı türkülü ve sohbetli bu etkinlikle dershanelerinin başarısını kutladı.

Etkinlikte Engelli Dershane öğrencileri eski gönüllü öğretmenlerine teşekkürlerini sundu ve dershanenin yeni gönüllü öğretmenleriyle tanıştı. Buluşmaya Engelsiz Dershane'nin halihazırdaki öğrencilerinin yanı sıra üniversiteyi yeni kazanmış öğrenciler ile ve üniversiteden mezun olup meslek hayatına atılmış eski öğrenciler de katıldı.

Editör: TE Bilisim