Haber Merkezi - Meta, Instagram'ın mesajlar sekmesine 6 yeni özelliğin geldiğini açıkladı. Buna göre, mesajları düzenleme işlevi ve mesaj göründü bilgisini kapatma başı çekti. Yeni özelliğe göre kullanıcılar, bir mesajı gönderdikten sonra 15 dakika içerisinde düzenleyebilecekler.

Özelliğin, bir mesajdaki yazım hatasını düzeltmek veya mesajın daha iyi görünmesini sağlamak, ayrıntı eklemek, ayrıntıları kaldırmak ve benzeri nedenlerle mesajı düzenlemek istiyorsanız kullanışlı olacağı düşünülüyor. Meta'nın duyurduğu bir başka özellik ise, sohbet sabitleme oldu. Bu sayede kullanıcılar, diledikleri sohbeti üç adete kadar mesaj kutusunun en başına sabitleyebilecekler.

instagram-1

En diikkat çeken özelliklerden olan şimdi okundu bilgisini kapatma özelliğini de eklendi. Artık tüm okundu bilgisi, tüm sohbetler veya seçili sohbetler için kapatılabilecek.Meta ayrıca platforma Aşk, Lolipop ve Avatar: Son Hava Bükücü gibi çok sayıda yeni sohbet teması deklemeye hazırlanıyor. Ayrıca, artık bir sohbette çıkartmaları favori olarak işaretlenebilecek ve çıkartma gönderilebilecek. Bir diğer özellik ise, Instagram'daki en iyi mesajlaşma özelliklerinden biri, sohbetteki başka bir mesajı alıntılayarak mesaj göndermek olacak.

X'in rakibiydi: Threads, Türkiye'de geçici olarak kapatılacak X'in rakibiydi: Threads, Türkiye'de geçici olarak kapatılacak

Editör: Haber Merkezi