İş dünyasının başarılı girişimcilerini bir araya getirmek, üyeler arası dostluğu ve ticareti geliştirmek amacıyla kurulan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu ve Yönetim Kurulu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti

ANKARA - İş dünyasının başarılı girişimcilerini bir araya getirmek, üyeler arası dostluğu ve ticareti geliştirmek amacıyla kurulan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu ve Yönetim Kurulu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin kendi ayakları üzerine durabilmesi için üretmesi gerektiğini kaydeden Yaşar, "Türkiye üretmek mecburiyetindedir. Bunu da sizler gerçekleştireceksiniz. Sizler ne kadar güçlü olursanız Türkiye'de o kadar güçlü olur. Ne kadar çok girişimci yetiştirirsek o kadar geleceğe aydınlıkla bakarız. Girişimcilik ruhu herkese nasip olmaz. Girişimcilik sorumluluk ve risk işidir" dedi.

"DERNEĞİMİZ KURULUŞUNDAN BU YANA ÇOK MESAFE KAT ETTİ"

Yaşar, "Her kurumun kaynağı var, önemli olan bu kaynağı namuslu bir şekilde kullanmaktır. Biz hem kaynağı verimli bir şekilde kullanıyoruz hem de tüm kurumlarla uyum içinde çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Yaşar’a çiçek takdim ederek başarılarının devamını dileyen ve Allıoğlu ise, "Derneğimiz kuruluşundan bu yana çok mesafe kat etti. Bir avuç idealist insan tarafından kurulan derneğimiz bugün üye sayısını 400’e çıkardı. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Başarıdan başarıya koşuyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim