Haber Merkezi - Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce "Kirpiklerin" şarkısının klibinde rol alan oyuncu Serkan Sağdıç ile aşk yaşamaya başlamış ve  geçtiğimiz sene ekim ayında evlenmişti. Evliliğinin üzerinden aylar geçen Mosso, bu kez de gelinliğiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcının düğün fotoğrafları bir sosyal medya hesabı tarafından "Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın düğününden kareler... Siz gelinin tercihlerini nasıl buldunuz?" notuyla paylaşıldı.

Türk döneri, AB tarafından tescil edilmeye hazırlanıyor Türk döneri, AB tarafından tescil edilmeye hazırlanıyor

K V5 V N F 1 Rk2L Lju6T Nf Xz A

Fotoğraflara gelen olumsuz yorumlar arasında; "Gelin çok güzel ama damat kuaföre gitmedi sanırım", "Eldiven olmamış", "Kuaför kazası mı bu?" gibi yorumlar geldi.Bu olumsuz yorumlara kayıtsız kalamayan Mosso ise, tepkisini sosyal medya hesabından dile getirerek isyan etti.

Mlh Mlbqb I Eyny Ggqwqw Dvg

Mosso, şu ifadeleri kullandı: "Yorumları okurken insanların kötü kalpliliğinden midem bulandı. Çoğu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoğraflarına benzer şeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliği kadar versin. Ama bence bu şekilde devam ederseniz zor..." 

Editör: Haber Merkezi