ANKARA - Singapur’un Ankara Büyükelçiliği görevine başlayan A Selverajah, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i makamında ziyaret etti.

Singapur’un Ankara Büyükelçisi A Selverajah, göreve başlamasının ardından Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Temmuz ayında göreve başladığını ve Ankara’da Singapur’un ilk yerleşik büyükelçisi olduğunu belirten Selverajah, Taşdelen’e Singapur’daki önemli yerlerle ilgili çizimlerin olduğu kitap armağan etti.

Kısa bir zaman geçmesine rağmen Ankara’ya alıştığını ifade eden Selverajah, her sene Haziran ayında düzenlenen ve yerel yönetimlerle ilgili konuların konuşulduğu Dünya Kent Zirvesi’ne Taşdelen’i davet etti.

Büyükelçinin davetinin kendisini onurlandırdığını ve zirveye mutlaka katılacağını dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara ve Çankaya hakkında Büyükelçiye bilgi verdi.

Sohbet sırasında Büyükelçinin de New York Columbia Üniversitesi’nden mezun olduğunu öğrenen Taşdelen, kendisinden 10 yıl önce mezun olan Selverajah ile okul anılarını yad ettiler.

Editör: TE Bilisim