Ülkemizde; Geniş bir okuyucu kitlesine sahip SABAH gazetesinin ilavesi GÜNAYDIN’cılar yorucu geçen bir sezonu geride bırakıp, yeni yıla hoş geldin demek için İstanbul’da bir gece kulübünde tüm çalışanlarının iştirakiyle bir eğlence düzenlemişlerdir. Başarılı ve yorucu bir çalışmanın mükafatı olan Moral Gecesine Günaydın’a yakınlığı ile bilinen pek çok sayıda ses film sahne ve müzik dünyamızın birbirinden şöhretli sanatçıları katılmışlardır. Medya’da halen günün konusu olan muhteşem bu partinin dedikoduları toplumun her çeşit kesiminden sıcaklığını korurken, bende sizlere bu geceden elde ettiğim bilgileri aktarayım.

Taş Yapı sponsorluğunda İstanbul gece hayatının ünlü Kulüplerinden Ulus 29’da düzenlenen bu bol şöhretli Moral Gecesinin ev sahipliğini Şengül BALIKSIRTI ile Sinan ÖZEDİNCİK’in davetine İstanbul gece hayatının ünlü isimleri dahil show dünyamızın birbirinden şöhretli film, müzik, sinema, ses, dizi, sahne ve spor dünyamızın sevilen yetenekleri katılmışlardır. Türk ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemekleri ile ağırlanan konuklar DJ Doğuş Çabakçor’un çaldığı müziklerle pek çok şöhretli insan sabaha kadar eğlenme ve dans etme imkanı buldu. Gecenin flaş ismi ise malum. Diva Bülent Ersoy’du Dikkat çekmek için akla – hayale ne gelirse uygulayan ünlü ses Davete katılanların odak noktası olurken giysileri, şapkası, makyajı ve pahalı mücevherleri ile göz doldurmasını bildi. Partinin ağır topu olan Bülent Ersoy bir ara milyar dolarlık kürkünün üstünde olmadığını fark edince çılgına döndü, sanatçı evinden çıktığı zaman üzerinde iki kürkü olduğunu oysa şimdi bir tek kürkünün bulunduğunu söylemesi üzerine davetlilerde bir huzursuzluk ve tedirginlik meydana geldi. Herkes divanın kürkünü ararken şoförü ve yardımcısı milyar dolarlık kürkün Kuaföründe unutulmuş olabileceği kanısı üzere Florya’da oturan kuaför gece yarısı yatağından kaldırılıp dükkanını açmak zorunda bırakılmışsa da kürkün orada olması ile Diva ve davetliler rahat bir nefes aldılar.

Ulus 29’u dolduran konuklara bakacak olursak Bülent Ersoy’un can dostu Oya Aydoğan, Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy yakışıklı partiye son çevirdiği delibal adlı filmindeki hali ile katılmış, İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, Murat Dalkılıç ve Kaya Çilingiroğlu’nun kıyafetleri davetliler tarafından pek beğenilmedi. Yerli dizi dünyamızın genç yetenekleri Feride Çetin, İpek Erdem, Dilşad Çelebi, Zeynep Özden, Burcu Ziyal gecenin en şık hanımı olarak ön plana çıkmasını bildi. Sitare Akdilek, Ayşe Kurucuoğlu’da en az Burcu Ziyal kadar şıktılar Özge Ulusoy, Ece Erken, Deniz Berdan, Gülenay Kalkan, Lerzan Mutlu, Gamze Topuz, Elif Atakan, Nazlı Goldenberg, Tülin Şahin, Belçin Bilgin, Feryal Gülman, Şevval Sam, Sibel Mutlu Özerdemli, Ayşe Hatun Önal, Ahu Orakçıoğlu, Ayca Erturan, Ebru Cündübeyoğlu, Tuvana Büyükçınar, yazar – şarkıcı Ayşe Özyılmaz, Birce Atalay, Gamze Özçelik, Tuğba Cimen, Sema Öztürk’ün yanı sıra, Yine film, müzik, dizi ve ses dünyamızın ünlü isimleri bu partiyi kaçırmayan yeteneklerden bazıları, Burak Kut, Hakan Altun, Oktay Kaynarca, Cengiz Kurtoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sayar, Hakan Uç, Gökhan Gökduman, Yüksel Yavuz, Yusuf İzel, Ömer Karahan, İlker Gezici, Serkan Kaya, Polat Yağcı, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, Kemal Pekser, Burak Sevinç, Soner Sarıkabadayı, Tardu Flordun, Mustafa Sandal, Emrah, Alişan, Vahit Yıldız, Selahattin Dönmez, Mehmet Özer, Meslektaşım Gazeteci Mert Vidinli , Ümit Besen, Ali Bilgin, Sinan Akçıl, Bu genç şarkıcının başında bone ile katıldığı bu partide uzatmalı sevgilisi Ebru Şallıyla yüzyüze gelmemek için elinden geleni yaptı.

Gecenin tadını çıkartanlar ise Yılbaşı Gecesi ATV kanallarında gösterime giren başrollerini Yurdaer Okur ile paylaştığı Yeter adlı dizinin ünlü oyuncusu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay oldu, Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip kahkaha atan çift herkese mutluluk gösterileri sundu. Bülent Ersoy’un Orhan Gencebay’la uzun süre sohbeti yeni bir TV Show’u yapmak mı olduğu kanısın uyandırırken Çağatay Ulusoy’a hayran olduğunu gizlemeyen Gencebay yakışıklı oyuncuyu evine bir akşam yemeğine davet etmeyi de ihmal etmedi. İş adamı, spor eleştirmeni Kaya Çilingiroğlu’nun 3 bin Euro’luk özel düğmeli deri montu ile geceye katılması da pek hoş karşılanmadı.

Geceye emeği geçin Şengül Balıksırtı ile Sinan Özedincik başarılı bu organizasyonu daha uzun yıllar dillerden düşmeyecek. Bu arada geceye katılan TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı önümüzdeki yıl böyle bir parti vermek boynumun borcu olsun dediğinde kulaklarımıza gelen iyi bir haber oldu. Güle güle dediğimiz 2015 yılını acısı tatlısı ile mazimize gömerken ilk aylarını yaşadığımız 2016 yılının yurdumuz ve dünyamız için huzurlu, bereketli, savaşlardan ve Felaketlerden uzak bir yıl olmasını canı gönülden dilerim. Tanrım inşallah Ege sularında evlatlarını ve sevdiklerini kaybeden göçmen kardeşlerime de yaşanabilir bir ülkede huzur bulmalarını dilerim.