Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde yürütülen 500 bin sosyal konut projesi kapsamında bugüne kadar 32 şehirde 121 bin 265 konutun hak sahibinin belli olduğunu açıkladı.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milletimize söz verdiğimiz gibi ülkemizin dört bir yanında 500 bin yuvanın anahtarlarının sahiplerini belirlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, 13 yıllık avukatı Şenal Sarıhan’ın vekaletini sonlandırdı
Kılıçdaroğlu, 13 yıllık avukatı Şenal Sarıhan’ın vekaletini sonlandırdı
İçeriği Görüntüle

Bu hafta 9 şehirde daha kura çekilecek

Kurum, açıklamasında, bu hafta 9 şehirde daha sosyal konut kurasının gerçekleştirileceğini duyurdu:

“Bugüne kadar 32 şehirde 121 bin 265 konutun hak sahibi belli oldu. Çektiğimiz her kurada mutlulukları adım adım büyütüyoruz. Bu hafta 9 şehrimizde daha kura heyecanını yaşayacağız.”

500 bin sosyal konut projesi devam ediyor

Türkiye genelinde yürütülen proje ile vatandaşlara uygun fiyatlı konutlar sunulması hedefleniyor. Hak sahiplerinin belirlenmesi için yapılan kura çekimleriyle, sosyal konutların dağıtılması sağlanıyor.

Kaynak: Haber merkezi