Sunucu Fatih Portakal, Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında "bilgi sahibi" sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi.
Portakal, adliye girişinde yaptığı kısa açıklamada, soruşturma kapsamında tanık olarak ifade vereceğini belirtti.
"Tanık sıfatıyla ifade vereceğiz"
Fatih Portakal, adliyede gazetecilerin soruları üzerine, "Tanık sıfatıyla ifade vereceğiz, avukatım da burada zaten. Onun dışında bir şey yok" dedi.
Portakal'ın soruşturma kapsamında "bilgi sahibi" sıfatıyla ifadesine başvurulacağı öğrenilmişti.
Ahbap soruşturmasında 28 şüpheli tutuklu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Ahbap Derneği'nin kurucusu şarkıcı Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur'un da bulunduğu 28 şüphelinin tutuklu olduğu belirtildi.
Soruşturma kapsamında sunucular Ece Üner, Öykü Serter ve Fatih Portakal'ın yanı sıra avukat Feyza Altun ve şarkıcı Gökhan Özoğuz'un da ifadelerine başvurulacağı öğrenilmişti.
Ece Üner, Öykü Serter ve Gökhan Özoğuz, dün İstanbul Adliyesi'ne giderek soruşturma kapsamında ifade vermişti.




