Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP ve CHP liderleri sıfatıyla 8 yıl aradan sonra bugün bir araya geldi. 

Görüşme, CHP’nin 47 yıl sonra birinci; AK Parti'nin ise 22 yıl sonra ilk kez ikinci parti olduğu tabloda gerçekleşecek olmasıyla da tarihi önem taşırken, basına verilen toplu karede Erdoğan’ın yanındaki boş sandalye dikkat çekti.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre; boş koltuk ve oturma düzeni herhangi bir anlam içermiyor. Odanın mevcut oturma düzeni korunarak Özel kabul edildi.

Adem'den Bakan Yumaklı'ya: Açıklanan çay fiyatları bir an önce revize edilmeli Adem'den Bakan Yumaklı'ya: Açıklanan çay fiyatları bir an önce revize edilmeli

AK Parti ile CHP liderlerini 8 yıl sonra bir araya getiren görüşme, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılıyor. Görüşmede, Özel'in yanında eski Washington Büyükelçisi ve CHP Milletvekili Namık Tan da yer alırken, AK Parti heyetinden de Elitaş bulunuyor.

Özel'in Erdoğan'ı ziyaretinde boş koltuk detayı dikkat çekerken AKP’den yapılan açıklamaya göre; boş koltuk ve oturma düzeni herhangi bir anlam ifade etmiyor, odanın mevcut oturma düzeni korundu.

Editör: Erva Gün