Ankara Emniyet Müdürlüğü, ANFİDAP tarafından bugün saat 19.00’da düzenlenecek Filistin yürüyüşü kapsamında kent genelinde alınacak trafik önlemlerini açıkladı.
Yapılan duyuruya göre, ihtiyaç görülmesi durumunda saat 15.00’ten etkinliğin sona ermesine kadar bazı cadde ve sokaklarda çift yönlü ulaşım sağlanamayacak.
Trafiğe kapatılması planlanan güzergâhlar şöyle:
· Dr. Mediha Eldem Sokağı: Olgunlar Caddesi ile Meşrutiyet Caddesi arasındaki bölüm ve bu güzergâha bağlanan tüm cadde ve sokaklar.
· Kızılırmak Caddesi: Olgunlar Caddesi ile Dr. Mediha Eldem Sokak arasındaki bölüm ile buraya açılan tüm cadde ve sokaklar.
· Mithatpaşa Caddesi: Olgunlar Caddesi ile Sıhhiye Kavşağı arasındaki bölüm ve bağlantılı tüm cadde ve sokaklar.
· Bankacı Sokağı: Sokağın tamamı ve buraya bağlanan cadde ve sokakların tamamı.
· Atatürk Bulvarı: Kızılay Kavşağı ile A. Adnan Saygun Caddesi arasındaki bölüm ve bağlantılı tüm cadde ve sokaklar.
· A. Adnan Saygun Caddesi: Atatürk Bulvarı ile Sanayi Caddesi arasındaki bölüm ve bu güzergâha açılan tüm cadde ve sokaklar.




