Ankaragücü'nün Bolu kampı başladı. 1 Temmuz tarihinde Beştepe Tesisleri'nde başlayan hazırlıkların ilk kısmı bitti. Ankaragücü takımı 2. Etap kamp kapsamında, Bolu’da çalışmalara başladı.
5 hazırlık maçı oynayacaklar

Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor açıklaması: En zor verdiğim karardı
Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor açıklaması: En zor verdiğim karardı
İçeriği Görüntüle

2 Ağustos’ta Gençlerbirliği ile oynanacak TSYD Ankara Kupası için Ankara'ya gelecek olan sarı-lacivertliler, maçın ardından Bolu’daki çalışmalarına devam edecekler. Bolu kampında toplamda 5 hazırlık maçına çıkmayı planlayan Başkent ekibi, bu maçlarda eksiklerini görecek.

Mustafa Kaplan-2

Mustafa Kaplan, Başkent’e Bolu’dan seslendi

Çalışmalarına Bolu’da devam eden Ankaragücü’nün teknik patronu Mustafa Kaplan takımdaşlık peşinde olduklarını söyledi.
Mustafa Kaplan, "İlk planda genç oyuncularımız ve geçtiğimiz sezon kiralık giden oyuncularımızla hazırlıklara başladık. Daha sonra dönem içinde tecrübeli oyuncularımızda sırayla aramıza katıldılar. İyi ve verimli bir dönem geçirdik. Gençlerimizle tecrübeli isimlerimizi kaynaştırarak takım olmak istiyoruz. Takımdaşlığı oluşturduğumuzda daha başarılı oluruz" diye konuştu.

Muhabir: Hakan Şahin