Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Doruk Madencilik bünyesinde çalışan işçilerin alacaklarına ilişkin taleplerin ele alınması amacıyla Türkiye Maden İşçileri Sendikası temsilcileri ve maden işçileriyle görüşme gerçekleştirdi.
Bakanlıkta yapılan toplantıya Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ile birlikte Doruk Madencilik çalışanları katıldı. Görüşmede, işçilerin alacaklarının ödenmesi süreci ile çözüm bekleyen talepleri değerlendirildi.
Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Işıkhan, maden işçilerinin üstlendiği zorlu görevlere dikkat çekerek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Sürecin yakından takip edildiğini belirten Işıkhan, şu ifadeleri kullandı:
"Dünyanın en zorlu görevlerinden birini ifa eden, alın terini toprağa işleyen her bir madenci kardeşimize gösterdikleri emek için teşekkür ediyorum. Sürecin en başından itibaren olduğu gibi gerekli adımların atılması için konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz."





