Haber Merkezi - Müzikteki başarısı tm Dünyada konuşulmaya devam eden merhum sanatçı Cem Karaca'nın hayatı,  "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filmiyle 26 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak. Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası ise, AKM'de gerçekleşti. Galada Cem Karaca’nın oğlu Emrah ve Cem Karaca’ya hayat veren İsmail Hacıoğlu "Tamirci Çırağı" adlı şarkıda düet yaptı. Hacıoğlu, “Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar, şimdi sahnenin asıl sahibi geliyor” dedi ve Karaca’nın hologram görüntüsü arka plana yansıtıldı. Cem Karaca'nın hologram görüntüsüyle gala gecesinde olduğu anlar ise geceye damga vurdu.

0Fy Mgfa Ze Eivv N B2Ej Yxl A

Yazar Çağrı Dörter'in kitabından ilham alan okurları, Eskişehir'de hatıra ormanı oluşturdu Yazar Çağrı Dörter'in kitabından ilham alan okurları, Eskişehir'de hatıra ormanı oluşturdu

Yönetmen Yüksel Aksu,  "Bence çok güzel bir film oldu. Ben yerden birkaç kere para verip izlerim. Dolayısıyla alnım ak, yüzüm pak. Herkese tavsiye ediyorum. Bu kültürün, bu geleneğin, Anadolu rockın ve dünya çapındaki bir sanatçının biyografisini, yeni kuşaklar da öğrenmeli diye düşünüyorum." dedi. Filmde Karaca'yı canlandıran ve performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu İsmail Hacıoğlu, "Bir kısmımız için 6 aylık bir serüven oldu bu. Bir kısmımız için de 7-8 haftada tükendi gitti. Umarım izleyenlerde tükenmeyecek bir iş olur. Bir efsaneden bahsetmeye çalıştık. Tabii ki haddimiz değil ama elimizden geldiğince çalıştık. Son söz seyircinin. Çok heyecanlıyım. Çok teşekkür ederim." dedi.

M X T U Ma5Guk C1Gb8 Ud Pv F Q

Editör: Haber Merkezi