Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere verilen sözü hatırlatarak, AKP hükümetine çağrıda bulundu.

“İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak?" diye sonran Kara, "Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın” dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ziyaret etti: TBMM Başkanı Kurtulmuş, Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ziyaret etti:

Daha fazla zaman kaybetmeden bu desteğin verilmesi gerektiğini vurgulayan Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Depremin ilk gününden beri söyledik, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hâlâ söylüyoruz, hâlâ cevap vermiyor. İdareden, hükümetten tek bir kelime yok. Dedi ki; birkaç gün içerisinde eşya yardımlarını yapıyoruz. Sevgili Bakanlar size buradan sesleniyoruz; insanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Mükellefler adına bizler tutanaklar tuttuk, imzaladık, kaşeledik devletin kurumlarına teslim ettik. Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın.”

Editör: Haber Merkezi