Haber Merkezi - Bir derneğin düzenlediği sahur programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile birlikte AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ve birçok AKP'li isim katıldı.

Cumhuriyet'ten Cengiz Karagöz'ün haberine göre, kulislerde “seçim sahuru” olarak adlandırılan etkinlikte yerel seçim gündeminin ele alındı. Katılımcılardan seçim faaliyetleri için ‘söz’ alınırken sahurda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile birlikte AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ve birçok AKP'li isim yer aldı.

Saadet Partisi'nin de hedef alındığı toplantıda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşme yaptıklarını ancak ikna edemediklerini söyledi.

Saadet Partisi Grup Başkanvekili Kaya: Hamas biziz, biz Hamas'ız! Saadet Partisi Grup Başkanvekili Kaya: Hamas biziz, biz Hamas'ız!

Muhabir: Haber Merkezi