Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Toptepe Mahallesi’nde yaşanan acı olayda, dereye düşen 9 yaşındaki A.P. hayatını kaybetti. Erzurum ölüm haberleri arasında üzüntü yaratan olayda, bir süre sonra gözden kaybolan çocuğun cansız bedeni Aras Nehri yakınlarında bulundu.

Tekman’da dereye düşen çocuk yaşamını yitirdi

Olay, Erzurum kent merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Toptepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 9 yaşındaki A.P., henüz belirlenemeyen nedenle dereye düştü. Çocuğun bir süre sonra gözden kaybolması üzerine bölgede endişeli bekleyiş başladı.

Tekman ölüm olayı, mahallede büyük üzüntüye neden oldu. Kırsal bölgelerde dere ve nehir yataklarının özellikle çocuklar için ciddi risk oluşturduğu bilinirken, olayın kesin gelişim sürecine ilişkin değerlendirme ilgili ekiplerin incelemesiyle netleşecek.

Cansız bedeni Aras Nehri yakınlarında bulundu

Dereye düşen A.P.’nin cansız bedeni, Aras Nehri yakınlarında bir çoban tarafından bulundu. İhbar ve tespitlerin ardından olayla ilgili süreç başlatılırken, çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Abdi İpekçi ve Papa suikastının kilit ismi Oral Çelik 67 yaşında hayatını kaybetti
Abdi İpekçi ve Papa suikastının kilit ismi Oral Çelik 67 yaşında hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Erzurum Tekman’da yaşanan ölüm olayı, bölgede hem aileyi hem de mahalle sakinlerini yasa boğdu. Özellikle su kenarlarında ani kaybolma ve sürüklenme riski nedeniyle çevre güvenliği ve çocukların gözetimi büyük önem taşıyor.

Toptepe Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı

A.P.’nin cenazesi, aynı mahallede kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Küçük çocuğun ölümü Toptepe Mahallesi’nde derin üzüntü yarattı.

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü belirtilirken, Erzurum ölüm ve Tekman ölüm gündemine yansıyan acı olayın kesin ayrıntıları yapılacak değerlendirmelerin ardından netleşecek.

Kaynak: AA