Erzurum’da farklı noktalarda meydana gelen iki traktör kazasından biri ölümle sonuçlandı. Arpaçayır Mahallesi’nde devrilmek üzere olan traktörden atlayan Ahmet Börekçi, römorkun altında kalarak yaşamını yitirdi. Aliçeyrek Mahallesi yakınlarındaki diğer Erzurum kazasında ise traktör sürücüsü Erkan Yıldız yaralandı.

Erzurum traktör kazasında römorkun altında kaldı

Erzurum’un Arpaçayır Mahallesi’nde meydana gelen kazada Ahmet Börekçi, kullandığı traktörün devrileceğini fark ederek araçtan atladı.

Bu sırada traktöre bağlı römorkun altında kalan Börekçi ağır yaralandı. Erzurum traktör kazasının bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Horasan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Börekçi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri kazanın ardından bölgede inceleme yaptı. Traktörün devrilmesine ilişkin kesin nedenin yürütülecek inceleme sonucunda netleşmesi bekleniyor.

Erzurum’da ikinci traktör kazası: Sürücü yaralandı

Erzurum’daki bir diğer traktör kazası ise Aliçeyrek Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Erkan Yıldız’ın kullandığı, arkasında iki römork bulunan traktör henüz belirtilmeyen bir nedenle devrildi. Kazada sürücü Yıldız yaralandı.

Erzurum kaza kayıtlarına aynı gün içerisinde yansıyan iki traktör kazası, kırsal bölgelerde tarım araçlarının kullanımı sırasında güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Traktör ve römorkların devrilmesi halinde sürücü ve çevrede bulunan kişiler açısından ciddi yaralanma riski oluşabiliyor.

17. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu tamamlandı: 2 bin 26 sporcu yarıştı
17. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu tamamlandı: 2 bin 26 sporcu yarıştı
İçeriği Görüntüle

Erzurum traktör kazalarıyla ilgili ekiplerin incelemesi sürüyor.

Kaynak: AA