Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2026-27 sezonunda giyeceği formalar belli oldu. Sarı-lacivertli kulüp, yeni sezon formalarının tanıtımını sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdi. Kulübün 120. kuruluş yılı kapsamında hazırlanan tasarımlar, düzenlenen lansmanla kamuoyuyla paylaşıldı.
Fenerbahçe 2026-27 formaları görücüye çıktı
Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada yeni sezon formalarına ilişkin, "Bu forma, unutulmayan zaferlerden, gelip geçmeyenlerden, modadan, yağmurluktan, vazgeçilmez bir tutkudan, Fenerbahçe ruhundan yapıldı" ifadeleri kullanıldı.
Kulübün paylaşımında, yeni sezon formalarının Fenerbahçe'nin tarihine ve kulüp kültürüne vurgu yapan detaylarla hazırlandığı belirtildi.
120. yıla özel armada 120 yıldız yer aldı
Fenerbahçe'nin 120. kuruluş yılı dolayısıyla tasarlanan özel armada 120 yıldız kullanıldı. Yeni sezon formalarında yer alan bu detay, kulübün yıl dönümüne özel hazırlanan çalışmalardan biri olarak dikkat çekti.
2026-27 sezonu için hazırlanan formalar, kulübün 120 yıllık geçmişine atıfta bulunan unsurlarla taraftarların beğenisine sunuldu.

Forma lansmanında Fenerbahçe efsaneleri bir araya geldi
Yeni sezon formalarının tanıtım organizasyonuna Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran da katıldı. Lansmanda ayrıca kulüp tarihine damga vuran isimler de yer aldı.
Etkinlikte Gökhan Gönül, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Marco Aurelio, Elvir Boliç, Ogün Temizkanoğlu, Şenol Çorlu, Cem Pamiroğlu, Alpaslan Eratlı ve Cemil Turan hazır bulundu.

Sadettin Saran'dan yeni sezon formaları açıklaması
Forma lansmanında konuşan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, yeni sezon formalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Saran, şu ifadeleri kullandı:
"Kongre öncesi camiaya son konuşmamız herhalde… Bugüne kadar yapılan en erken lansman. Bu sene çok rekorlar kırıldı Fenerium'da. Bugün burada sadece yeni formalarımızı değil 120 yıllık paha biçilmez bir mirasın simgesini camiamızla buluşturuyoruz. Bu sezon 120. yılımızı kutlayacağız, çok özel bir yıl. Arkadaşlar çok çalıştı, ortağımız adidas da çok çalıştı. Hakikaten çok güzel. Rekorlar kırılacak yine, o bize kısmet olmayacak ama olsun. Bizden sonraki yönetim kıracak. 3 formadan hangisinin daha güzel olduğuna zor karar vereceksiniz."
Fenerbahçe yeni sezon formaları taraftarlarla buluştu
Fenerbahçe 2026-27 formaları, kulübün 120. yılına özel hazırlanan tasarım detaylarıyla tanıtıldı. Yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen lansmanda hem kulüp yönetimi hem de sarı-lacivertli takımın eski futbolcuları bir araya gelirken, üç farklı forma taraftarların beğenisine sunuldu. Yeni sezon formalarının satış sürecine ilişkin ise açıklamada herhangi bir bilgi paylaşılmadı.




