Galatasaray, savunma hattını güçlendirme çalışmaları kapsamında rotasını Fransa’ya çevirdi. Davinson Sanchez’in yanına bir stoper daha eklemek isteyen sarı-kırmızılılar, Paris Saint-Germain’in genç oyuncusu Lucas Beraldo’yu gündemine aldı.

Fanatik’in haberine göre; 21 yaşındaki Brezilyalı stoper, PSG’deki belirsiz rolü ve 2026 Dünya Kupası’nda milli takım şansını riske atmamak adına kulüpten ayrılmayı değerlendiriyor. Galatasaray’ın son günlerde yaptığı girişimlerin Beraldo’nun kararını etkilediği öne sürülüyor.
Okan Buruk olumlu karşıladı
Fransız basınından L’Équipe de bu gelişmeleri doğrularken, oyuncunun PSG’den ayrılma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu aktardı. Teknik direktör Okan Buruk’un da transferi olumlu karşıladığı ve yönetimle temas halinde olduğu belirtiliyor.




