Fenerbahçe'nin, Süper Lig'in başarılı futbolcularından Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü iddia ediliyor. Gazeteci Ersin Düzen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla transfer sürecine dair önemli bilgiler paylaştı.

Düzen, Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe ile anlaşma sağladığını ve bonservis görüşmeleri için artık son aşamaya gelindiğini belirtti. Düzen, transferin resmi olarak tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını ifade ederek, "Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe formasını giymeye çok yakın" dedi.

Beşiktaş, evinde Midtjylland’ı 1-0 mağlup etti
Beşiktaş, evinde Midtjylland’ı 1-0 mağlup etti
İçeriği Görüntüle

"Mourinho ile Çalışmak Heyecan Verici"

Ersin Düzen, Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe yöneticileri ile yaptığı görüşme hakkında da önemli detaylar paylaştı. Düzen’e göre, Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe’nin kendisine gösterdiği ilgiden oldukça etkilenmiş ve kulübün Benfica’yı ikna etme çabalarına teşekkür etmiş. Ünlü futbolcu, "Mourinho ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Bir an önce takıma katılmak, Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele etmek istiyorum" ifadelerini kullanmış.

Kaynak: Ersin Düzen