Galatasaray’da Ekim ve Kasım ayı futbolcu maaşlarının henüz yatırılmadığı ileri sürüldü. Kulüpte yaşandığı iddia edilen ödeme gecikmesi, yönetimin prim politikasıyla birlikte gündeme geldi.
Ekim ve kasım maaşları henüz ödenmedi
Sabah’ın haberine göre Galatasaray’da futbolcular, Ekim ve Kasım ayı maaşlarını alamadı. Ödemelerin gecikmesinin nedenine ilişkin kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, iddialar camiada dikkat çekti.
Avrupa galibiyet primleri dağıtıldı
Ödeme gecikmesine rağmen sarı-kırmızılı yönetim, bu süreçte takımı Bodo/Glimt ve Ajax maçlarındaki başarılardan dolayı primlerle ödüllendirdi. Toplamda 1 milyon Euro’nun üzerinde prim ödemesi gerçekleştirildiği belirtildi.
Maaşların yeni yıla kadar yatırılması bekleniyor
Haberde, geciken iki aylık maaşların yeni yıl öncesinde futbolcuların hesaplarına yatırılmasının planlandığı ifade edildi. Yönetimin süreçle ilgili çalışmalar yürüttüğü kaydedildi.




