Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu Üyesi Can Pulak, Başkan Yardımcısı Ali Oruç, Mali Sekreter Ali Topçu, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Gürcanlı ile cemiyet üyeleri Zeynel Lüle, Ayşe Sayın ve Elif Doğan Şentürk katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, yerel basının durumu, gazetecilerin karşılaştığı sorunlar ve meslek örgütleri arasındaki dayanışmanın önemi ele alındı. Basın meslek örgütleri arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret kapsamında gazetecilik mesleğinin farklı şehirlerdeki mevcut koşulları da değerlendirildi. Özellikle yerel medya kuruluşlarının yaşadığı zorluklar, dayanışma kültürünün güçlendirilmesi ve ortak çalışmaların artırılması gerektiği yönünde görüşler paylaşıldı.

Ziyarette, cemiyetler arasında iş birliği protokolü imzalanarak Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'ne mesleki ekipman hibesi sunuldu.

Nezaket ziyareti, karşılıklı hediye takdiminin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



