Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’de Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezon öncesinde kadroya 8 oyuncu kattıklarını belirterek, "Şehrimize, taraftarımıza güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz" dedi.

Hazırlıklar Alanyaspor maçıyla sürüyor

Gaziantep FK, ligin ilk haftasında 15 Ağustos Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Mirel Radoi yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, Başkan Memik Yılmaz ile bazı yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti.

Başkan Yılmaz: "Yarışmacı bir takım olmayı ümit ediyoruz"

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Memik Yılmaz, imkanlar doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

"Sezonu Alanyaspor maçıyla açıyoruz ve tüm taraftarlarımızı stada davet ediyoruz. Bütçemize ve elimizdeki imkanlara göre eksik olan bölgelerimize transferler gerçekleştirdik. Kadromuza şu ana kadar 8 oyuncu kattık; giden arkadaşlarımız da oldu. Şehrimize ve taraftarımıza güzel bir futbol izlettirmek, yarışmacı bir takım olmak istiyoruz."

Kombine fiyatlarında indirim olacak mı?

Kombine satışlarının 1000 kişiyi aştığını ve maça kadar bu sayının daha da artmasını beklediklerini aktaran Yılmaz, "Bu sezonun fiyatlarını belirledik, mevcut şartlarla devam edeceğiz. Kombine biletlerde herhangi bir indirim yapmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Transferde rota yerli oyunculara çevrildi

Transfer çalışmalarındaki son durumu da paylaşan Yılmaz, yabancı kontenjanının dolduğuna dikkat çekerek şu bilgileri verdi:

Bodrumspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Canlı yayın bilgileri
Bodrumspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Canlı yayın bilgileri
İçeriği Görüntüle

"Şu an itibarıyla yabancı kontenjanımız dolu. Takımdan giden olursa bir sol açık veya sol stoper almayı düşünebiliriz. İkinci kaleci pozisyonu için yerli bir isimle görüşüyoruz, transferi bugünlerde sonuçlanır. Ayrıca yerli bir kenar oyuncusuyla da temaslarımız sürüyor."

Kaynak: Haber Merkezi