Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin ligdeki gidişatı ve şampiyonluk yarışına dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. TV8 ekranlarında konuşan Dilmen, teknik direktör İsmail Kartal’a olan güvenini vurgulayarak, tecrübeli çalıştırıcının takımı şampiyonluğa ulaştıracağına inandığını belirtti.
Fenerbahçe’nin önündeki kritik viraja işaret eden Dilmen, ekim ayı fikstürünün şampiyonluk yürüyüşünde belirleyici bir eşik olacağını ifade etti.
"Ekim ayındaki 3 maçtan 9 puan alırsa yolu yarılar"
Sarı-lacivertli ekibin takvimindeki zorlu karşılaşmaları mercek altına alan Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor deplasmanının kritik önemine değindi:
"Fenerbahçe'nin ekim ayında 3 tane maçı var. Rize deplasmanı... Rize çok tuhaf bir takım; 10 puanı var, 10'u da deplasmanda. Bu durum Rize-Fenerbahçe maçının zor geçeceğini gösteriyor. Çünkü geniş alan oynayan takıma başarılar demek."
Zorlu serideki puan hedeflerini değerlendiren ünlü yorumcu, "Rize, Alanya ve Galatasaray... 7 puan aldığı zaman iyi. 9 alırsa yolu yarılamış olur" ifadelerini kullandı.
"İsmail Kartal’ın artık rahatladığını düşünüyorum"
Teknik direktör İsmail Kartal’ın üzerindeki baskıyı atlattığını ve takımına tam hâkim olduğunu dile getiren Dilmen, şampiyonluk inancını şu sözlerle tamamladı:
"İsmail Kartal'ın artık rahatladığını düşünüyorum. Kendisinin görüşüne inanan bir insanım, Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götüreceğini düşünüyorum."




