• USD 32,21
  • EUR 35,07
  • ALTIN 2.499,08
  • BİST100 10.632
  • BTC 66.600

MHRS Haberleri

MHRS haberleri ve güncel MHRS gelişmeleri, MHRS ile ilgili tüm video, MHRS fotoğrafları ve MHRS haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Sağlık

İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhun Özyurt, 'onaylı randevu' sistemine ilişkin yaptığı açıklamada, hekimleri zorlu bir sürecin beklediğini...

Sağlık

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi bugün itibarıyla uygulamaya girdi.

Sağlık

Yeni dönemde, hasta randevu tarihinden bir gün önce MHRS uygulaması üzerinden onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirmek zorunda olacak.

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeler hakkında, 9 Mayıs'ta yapmayı planladıkları basın toplantısı ile sağlık...

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemelere yönelik toplantı yapıldı.

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ndeki yeni düzenlemelere ilişkin çalışma toplantısı düzenlendi.

Genel

Van Erciş’teki tek hastanede aylarca randevu alamayan hastalar, hekim yetersizliği sebebiyle sağlık hizmetlerine erişemiyor.

Sağlık

Mardin’de hastalar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden randevu alamamaktan şikâyetçi. Mardin Tabipler Odası Başkanı Dr. Binbaşı, sorunun yakında çözüleceğine inanmadığını belirtti.

Güncel

Çocuk diş hekimliği, çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk ve ergen ruh sağlığı bölümlerinde randevu bulunmuyor.