• USD 32,26
  • EUR 34,84
  • ALTIN 2.420,88
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.299

Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Son Dakika

Haydarpaşa Mendireği önlerinde bir kuru yük gemisinin karaya oturmasıyla İstanbul Boğazı'nda trafik askıya alındı.

Dünya

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Zelenskiy'nin Rusya'da arananlar listesine alındığına ilişkin bilgilerin, Rus devleti ve propagandasının çaresizliğinin kanıtı olduğunu bildirdi.

Dünya

Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığını destekleyeceğini örgütün diğer üyelerine bildirdi.

Genel
Dünya

Kremlin'den yapılan açıklama ile ABD'nin Ukrayna'ya sevk etmeye hazırlandığı silahların cephedeki durumu değiştirmeyeceği bildirildi.

Dünya

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rusya'nın bu gece iki "İskender-M" balistik füze ve 16 "Şahed" tipi İHA ile Ukrayna...

Dünya

Rusya'dan yapılan açıklama ile Batı'nın Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i "Ortadan kaldırmaya karar verdiği" ileri sürüldü.

Genel

- Bulgaristan Savunma Bakanı Atanas Zapryanov: - "Ne kadar uzun sürerse sürsün, Ukrayna'ya desteğimizden asla vazgeçmeyeceğiz çünkü Rusya’nın Ukrayna’ya savaş...

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ile Ukrayna'da Donetsk bölgesindeki Vodyanoye yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdikleri bildirildi.

Genel

- "NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi 2025 Toplantısı Türkiye'de yapılacak" - "Terörle mücadelede NATO üyesi ülkelerin tam ve koşulsuz olarak Türkiye'ye...

Dünya

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Brüksel'de düzenlenen basın toplantısında, Ukrayna'yı desteklemenin NATO'nun güvenliğine yatırım anlamına geldiğini belirtti.

Genel