UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek, maç sonunda Anadolu Ajansı'na konuştu. 3-0’ın rövanşında alınan 2-1’lik galibiyeti "mükemmel bir mücadele" olarak niteleyen milli futbolcu, takımın eksiklere rağmen pes etmediğini gösterdiğini söyledi.

Erling Haaland’dan şaşırtan Lybel C5 paylaşımı
Erling Haaland’dan şaşırtan Lybel C5 paylaşımı
İçeriği Görüntüle

Ismail Yuksek 001 851570

"Turu İstanbul'da bıraktık"

İsmail Yüksek, gerçekçi bir özeleştiri yaparak elenmenin nedenini ilk maçtaki performansa bağladı:

"Gerçekçi olmak gerekirse bence ilk maçta elendik. Kendi sahamızda oynadığımız o oyun ve mücadele bize yakışmamıştı. O skordan dolayı zaten bugün buradayız. Ama bugün son ana kadar inanılmaz mücadele verdik. 2-0 olunca daha da motive olduk, yediğimiz gol bizi biraz düşürdü ama tüm takımı tebrik ediyorum."

Ismail Yuksek 002 296815

Maçın gizli kahramanını açıkladı

Sakatlıklar nedeniyle kadroda yaşanan daralmaya rağmen şans bulan oyuncuların performansına dikkat çeken Yüksek, özellikle Oğuz Aydın’a ayrı bir parantez açtı:

"Oğuz kardeşimi tebrik etmek istiyorum. 70 dakika sahada kalmasına rağmen uzun zamandır oynamıyordu ve müthiş bir mücadele verdi. Bence maçın gizli kahramanlarından biriydi. Archie ve Oğuz inanılmaz mücadele ettiler. Bugün maçın yıldızı kim diye sorsanız tüm takımı sayabilirim."

Kaynak: Haber Merkezi