Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Zincirlikuyu köyü mevkisinde tek otomobilin karıştığı trafik kazası meydana geldi. Vedat Yıldırım yönetimindeki 41 LZ 023 plakalı otomobilin devrilmesi sonucu sürücü ile araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
Tosya trafik kazasında aynı aileden 6 kişi yaralandı
Edinilen bilgiye göre Vedat Yıldırım idaresindeki otomobil, Zincirlikuyu köyü mevkisinde seyir halindeyken henüz belirtilmeyen nedenle devrildi. Tosya trafik kazası sonrası otomobilde bulunan sürücü ve yolcular için sağlık ekiplerinden yardım istendi.
Kazada sürücü Vedat Yıldırım’ın yanı sıra S.Y, Ö.Y, A.Y, M.Y. ve C.E.Y. yaralandı. Aynı aileden oldukları belirtilen 6 yaralı, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine götürüldü.
Kastamonu kaza haberleri arasında yer alan olayda, yaralıların hastanedeki tedavi süreçlerine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı. Kazanın meydana geldiği noktada araç ve yol güvenliğine yönelik gerekli işlemlerin ardından çalışmaların tamamlanması bekleniyor.
Kastamonu trafik kazası Zincirlikuyu köyü mevkisinde meydana geldi
Tosya kaza olayında otomobilin hangi nedenle devrildiğine ilişkin ajans bilgisinde ayrıntı yer almadı. Bu nedenle kazanın oluşumunda hız, yol şartları, sürücü hatası veya başka bir etkenin rol oynadığına dair kesin bir değerlendirme bulunmuyor.
Tek araçlı kazalarda olayın oluş şeklinin belirlenmesi için aracın konumu, yol ve çevre şartları ile kaza noktasındaki izler gibi unsurların birlikte değerlendirilmesi önem taşıyor. Kastamonu trafik kazasında yaralanan 6 kişinin sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapılması halinde ayrıntıların netleşmesi bekleniyor.




