Mücadeleye hızlı başlayan Manchester City, 17. dakikada Erling Haaland’ın golüyle öne geçti. Baskısını sürdüren deplasman ekibi, 37. dakikada Tijjani Reijnders’in golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikalarına doğru Phil Foden’ın golüyle City 3-0 öne geçti. Ancak Fulham, ilk yarının uzatma dakikalarında Emile Smith Rowe ile farkı ikiye indirdi ve devre 3-1 sona erdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Manchester City, 48. dakikada Phil Foden ile bir gol daha buldu ve farkı tekrar üçe çıkardı. 54. dakikada Sander Berge’nin kendi kalesine attığı golle skor 5-1 oldu.
Fulham, oyuncu değişikliklerinin ardından oyunu dengelemeye başladı ve 57. dakikada Alex Iwobi’nin golüyle farkı üçe indirdi. Ev sahibi ekip, 72. ve 78. dakikalarda Samuel Chukwueze’nin golleriyle skoru 5-4’e getirdi. Maçın son bölümlerinde Fulham baskısını artırsa da aradığı golü bulamayınca mücadeleden Manchester City 5-4 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Manchester City puanını 28’e yükseltirken, Fulham 17 puanda kaldı.




