Malatya Zehirlenme Son Dakika Haberleri – Malatya’da bir düğün salonunda düzenlenen nişan merasiminde çok sayıda davetli rahatsızlandı. Malatya son dakika gelişmesinde, hastanelere başvuran toplam 113 kişiye karbonmonoksit zehirlenmesi teşhisi konulduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya Orduzu Mahallesi’ndeki nişan davetlileri zehirlendi

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirilen nişan merasimi sırasında davetliler rahatsızlandı. Malatya’daki olay sonrası davetlilerin bir kısmının kendi imkanlarıyla, bir kısmının ise sağlık kuruluşlarına yönlendirilerek hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Adıyaman Sincik’te peş peşe iki deprem meydana geldi
Adıyaman Sincik’te peş peşe iki deprem meydana geldi
İçeriği Görüntüle

Malatya zehirlenme olayının karbonmonoksitle ilgili olduğu belirlendi

Hastanelere başvuran kişiler üzerinde yapılan kontrollerde karbonmonoksit zehirlenmesi teşhisi konuldu. Malatya karbonmonoksit zehirlenmesi vakasında tedavi altına alınanların sağlık durumlarına ilişkin takip sürerken, olayın kaynağına yönelik inceleme başlatıldı.

Malatya Battalgazi’deki zehirlenme olayıyla ilgili soruşturmanın başlatıldığı, düğün salonu ve koşullara ilişkin teknik incelemelerin yapılacağı belirtildi.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, X sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Malatya son dakika zehirlenme haberleri ve Battalgazi’deki gelişmeler için bizi takip edin.

Kaynak: AA