Manisa Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir oyuncak fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına başlanırken, olay yerine 25 itfaiye aracı ve 62 personel sevk edildi.
Yangının nedeni henüz belirlenemedi
Yangın, saat 12.00 civarında fabrikanın orta bölümünde, plastiklerin bulunduğu alanda çıktı. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri ve çevre ilçelerden destek ekipler bölgeye yönlendirildi.

25 araç, 62 personelle müdahale edildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, yangına organize sanayi bölgesindeki itfaiye ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığını, Akhisar Belediyesi ekiplerinin de destek verdiğini belirtti. Yangının tamamen söndürülmesi için soğutma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.
İnal, şunları kaydetti:
,“Akhisar ilçemiz organize sanayi bölgemizde plastik fabrikasında başlayan yangına 25 araç, 62 personelimiz ile müdahale ediyoruz. Aynı zamanda Akhisar Belediyemiz de yangına müdahale ediyor. Fabrika çalışanları yangının fabrika içerisinde plastiklerin bulunduğu orta bölümden başladığını ifade ettiler. Olaya ilk olarak organize bölgemizde bulunan itfaiye ekiplerimiz müdahale etti”




