Muğla’nın Menteşe ilçesinde, Belediye Başkanı Gonca Köksal’ın anneannesi ve dedesinin yaşadığı apartman dairesinin balkonuna molotof kokteyli atıldı.
Olayda yaralanan olmazken, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
ANKA Haber Ajansı'ndan Esma Turan'ın haberine göre, Muğla Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin Halit ve Mevlüde Kazan’ın yaşadığı konuta yanıcı madde attığı belirtildi. Alevlerin çevredeki vatandaşlar tarafından kısa sürede söndürüldüğü, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı açıklandı.
Vali Akbıyık: “Soruşturma Titizlikle Yürütülüyor”
Vali Akbıyık, olayın faillerinin tespiti ve yakalanması için emniyet birimlerince geniş kapsamlı soruşturma yürütüldüğünü belirterek, sürecin titizlikle takip edildiğini kaydetti.
Ahmet Aras’tan Tepki: “Alçakça Saldırı”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, aynı zamanda eşi olan Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’ın ailesine yapılan saldırıya tepki göstererek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;
“Bu alçakça saldırıyı azmettiren ve gerçekleştiren kişilerin en kısa sürede tespit edilerek yakalanacağına inanıyorum. Balkon kapılarının kapalı olması sayesinde can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz.”




