Haber Merkezi - 2024 yılında yayınlanacak olan Survivor All Star yarışması, büyük bir heyecanla bekleniyor. SMS oylaması yapılmayacak olan yarışmada yer  alacak olan yarışmacıları, Acun Ilıcalı teker teker açıklamıştı. Açıklanan isimler arasında Nihat Altınkaya, Yiğit Poyraz, Turabi Çamkıran, Damla Can, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Merve Aydın, Doğukan Manço, Nefise Karatay, Sahra Işık, Gizem Memiç, Yasin Obuz, Özgür Tetik ve Seda Ocak yer almıştı. Survivor All tar 2024'te yarışacak 17. isim, Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Havuç' karakteriyle tanınan oyuncu Furkan Kızılay oldu.

furkan-kizilay-1_16_9_1525322498

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Furkan Kızılay'ın da Survivor All Star'da olacağını duyurdu. Ilıcalı, "Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir. Gönülden başarılar" ifadelerini kullandı.

Screenshot_20231027_083646

Bahçelievler'de bodrum kattan tabanı ve kasanın altı delinen kuyumcu soyuldu Bahçelievler'de bodrum kattan tabanı ve kasanın altı delinen kuyumcu soyuldu

Kızılay ilk olarak 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler programına katılmış ve daha sonra Survivor All Star 2022 kadrosunda yer almıştı. 2022 All Star'dan sakatlığı nedeniyle erken veda eden Kızılay, şansını 2024 yılında üçüncü kez deneyecek.

Editör: Deniz Ali Tatar