Okçuluk Dünya Kupası’nın 4. ayağı İspanya’da başlıyor: Milli takım 16 sporcuyla sahada
Okçuluk Dünya Kupası’nın 4. ayağı İspanya’da başlıyor: Milli takım 16 sporcuyla sahada
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor, Faslı futbolcu Benjamin Bouchouari ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) da paylaşılan açıklamada, Bouchouari’nin Saint-Etienne’den kesin transferi için anlaşmaya varıldığı aktarıldı.

Buna göre, Saint-Etienne Kulübü’ne sözleşme fesih bedeli olarak 4 milyon avronun üç taksit halinde ödeneceği bildirildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Ayrıca futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının, yüzde 15'i ödenecektir."

Her bir sezon için 1 milyon avro garanti ücret

Bouchouari ile, opsiyon hakkı Trabzonspor’da olmak üzere 3+1 yıllık bir sözleşme yapıldığı kaydedilerek şu bilgilere yer verildi:

"Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya her bir sezon için 1 milyon avro garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması halinde oyuncuya, 2028-2029 futbol sezonu için 1 milyon 200 bin avro garanti ücret ödenecektir."

Bununla birlikte, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun sağlık kontrollerinden geçtiği açıklandı.

Muhabir: Esin Özdemir