Gazeteci Asena Özkan'ın X hesabı BTK bildirimiyle Türkiye'de erişime kapatıldı
Gazeteci Asena Özkan'ın X hesabı BTK bildirimiyle Türkiye'de erişime kapatıldı
İçeriği Görüntüle

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Ulupınar köyü yakınlarında yaşanan kazada, Seyfettin Benli’nin kullandığı otomobil yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Banaz trafik kazası sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Banaz kaza haberinde otomobil yol kenarındaki ağaçlara çarptı

Kaza, Ulupınar köyü yakınlarında meydana geldi. Seyfettin Benli yönetimindeki 64 SC 964 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Seyfettin Benli ile eşi Elif Benli yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Uşak trafik kazası sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Seyfettin Benli ve eşi Elif Benli, ambulanslarla Banaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Seyfettin Benli, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Elif Benli’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazanın ardından jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı.

Uşak kaza soruşturmasında yol ve araç incelemesi sürüyor

Banaz kaza haberiyle ilgili başlatılan incelemede, otomobilin yoldan çıkmasına neden olan sürecin netleşmesi için araç ve yol koşulları değerlendiriliyor. Özellikle kırsal yollarda sürüş güvenliği, yol kenarı engelleri ve görüş mesafesi gibi unsurlar trafik kazalarının sonuçlarını doğrudan etkileyebiliyor.

Uşak trafik kazasıyla ilgili kesin neden, jandarma ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından netleşecek.

Kaynak: AA