ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören’de Fatih Caddesi’nin kaldırımlarını yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fatih Caddesi, Zileliler Caddesi kesişiminden başlayıp Tepebaşı kavşağına kadar olan bölümde kaldırım yenileme çalışması yapıyor. Yetkilileri, Fatih Caddesi’nin, Keçiören'in en önemli bölümlerinden biri olduğunu belirterek, zamanla eskiyen ve yıpranan kaldırımların yenilenerek, modern görünümlü ve sağlam bazalt kaplamalı beton bloklar yerleştirildiğini belirttiler.

Görme engelliler için iz yolu, bedensel engelliler için de rampalar yapıldığını kaydeden yetkililer, böylelikle engelliler için ulaşım kolaylığının da sağlanacağını belirttiler.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Fatih Caddesi’nin yanı sıra Atatürk Caddesi ve Zileliler caddelerinde de kaldırım yenileme çalışması yapıldığını, Atapark Mahallesi’nin çeşitli caddelerinde de çalışmalarının devam ettiğini kaydettiler.

Keçiören’de çalışmalara devam edileceğini belirten yetkililer, binalardan muvafakatlar alındıktan sonra Kızlarpınarı ve Nuri Pamir caddelerinde de kaldırım çalışması yapacaklarını bildirdiler.

Editör: TE Bilisim